5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Yaralı Şahin emin ellerde

Kars'ta vatandaşlar tarafından yol kenarında kanadı kırık şekilde bulunan yavru şahin, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Veteriner Fakültesi Kliniği'nde tedavi altına alındı.
İbrahim Demirci isimli vatandaş, dün akşam otomobiliyle Sarıkamış'tan Kars'a gelirken yol kenarında yatan yavru bir şahin buldu. Yavru şahinin bir kanadının kırık olduğunu anlayan İbrahim Demirci, şahini Kars'a getirdi ve işyerinin önündeki ağaca bağlayarak, tedavisinin sağlanması için Kafkas Üniversitesi'yle bağlantı kurdu.
İbrahim Demirci tarafından KAÜ Veteriner Fakültesi Kliniği'ne götürülen yavru şahin, burada Prof. Dr. İsa Özaydın tarafından muayene edildi. Isırmaması için ağzı bantlanan yavru şahinin
çekilen röntgeninde kanadının kırık olduğu anlaşıldı. Klinikte tedavi edilecek yavru şahinin 4 hafta içinde iyileşebileceğini söyleyen Prof. Dr. Özaydın, yaralı şahine önce ilaç tedavisi uygulanacağını, daha sonra da ameliyat edileceğini belirtti
iha-kars
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2004 Çarşamba 12:30:16
Güncelleme :7 Temmuz 2004 Çarşamba 15:25:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeynelcenan IP: 88.247.251.xxx Tarih : 10.06.2010 14:37:02

İsa hocamızın elinde ise tabiki emin ellerde olur.İsa hocamıza saygılarımızı hep sunuyoruz.Kendisine meslek hayatının devamındada başarılar diliyoruz.