5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Yaşlılara şefkatli elini uzatıyor

Kars Valiliği giriş kapısında görevli polis memuru İsmail Bayrak, özellikle de yaşlı ve gözleri görmeyen vatandaşların merdivenlerden çıkmalarına yardımcı oluyor. 

Kars Emniyet Müdürlüğü’nde görev polis memurları, şefkatli ellerini hayatın her alanına uzatıyorlar. Muhtaç vatandaşların yardımlarına koşan emniyet güçleri aynı zamanda da ihtiyaç sahiplerine el uzatıyorlar. Geçtiğimiz Ramazan bayramı öncesinde de bir çok aileye polis aileleri aracığıyla yardım malzemeleri ulaştırıldı. 

Tüm bunların yanında karşıdan karşıya geçmek isteyenlerin ellerinden tuttukları gibi yük taşımakta zorlananlarında imdadına yetişiyorlar. Evine gidemeyen engellileri adreslerine kadar polis otolarıyla taşıyan emniyet güçlerinin şefkatli ellerini her türlü şartlarda görmek mümkün. 

Kars Valiliği hizmet binasının giriş kapısında görevli polis memuru İsmail Bayrak da kendini vatandaşların hizmetine adayanlardan birisi. Bayrak, 3 katlı Valilik binasına gelen yaşlılara her fırsatta yardımcı oluyor. Onların merdivenlerden çıkmasına yardımcı olduğu gibi gözleri görmeyenleri de gidecekleri birime kadar kollarına girerek götürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 15:40:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sevil IP: 78.181.186.xxx Tarih : 13.10.2008 09:00:48

Ne mutlu ona...Ki yardım edıyo o yaşlılarımızın duası yeter Allah razı olsun herkes boyle yapsa........