6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Yıldırımın çarptığı genç öldü

Kars'ın Akyaka ilçesine bağlı Çamuşlu köyünde bir genç, yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Camuşlu köyünde ikamet eden Yılmaz ailesinin tek oğlu olan Muhammet Yılmaz'a (15), akşam saatlerinde atıyla birlikte eve döndüğü sırada Yıldırım çarptı. Olay yerinde hayatını kaybeden genci gören köylüler, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarmanın yürüttüğü olay yeri incelmesinin ardından Muhammet Yılmaz'ın cesedi, Akyaka ilçesinde bulunan mezarlık morguna kaldırıldı.

Bir anda havanın bozulduğunu ve aniden köyün üzerine kara bulutların çöktüğünü belirten köylüler, yıldırımın düştüğü anın top patlaması sesine benzediğini söylediler. Köy muhtarı Kadir Demirkaya, vefat eden Yılmaz'ın efendi ve terbiyeli bir genç olduğunu ifade ederek, ''Muhammet 3 yaşındayken babası gölde balık tutarken boğuldu, yetim kaldı. Dedesinin yanında yetim olarak büyüdü ve bu zamana kadar dedesiyle çiftçilik yapıyordu. Dün akşam meydana gelen afet olayında yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetti" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 00:07:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muharrem polat IP: 78.183.51.xxx Tarih : 21.07.2009 21:30:53

 yıldırım carpması ile ölen gence allahtan rahmet  kederli ailesinede baş sağlığı diliyorum  camışlı  hemşerilerimin başı sağ olsun  zaten yetimin  yüzü  gülmez boşa dememişler ya ölen gence tekrar allahtan rahmet dilerim