6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Yılın annesi seçildi

İstanbul Özel Cihangir Okulları Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden'in eşi Fatma Yeşim Erden'i yılın annesi seçti.


Özel Cihangir Okulları yönetim kurulu, 2008-2009 eğitim-öğretim yılı 'Anneler Günü' kutlamaları düzenledi. Bu çerçevede okul olarak 'Haydi Kızlar Okula' kampanyasını başarıyla yürüten, 2006 yılından beri yürütülen ikna çalışmaları sonucunda toplam bin 50 öğrenciyi eğitime kazandıran Kars Vali Mehmet Ufuk Erden'in eşi Fatma Yeşim Erden'i yılın annesi seçti. Özel Cihangir Okulu konferans Salonunda gerçekleştirilen törene katılan Yeşim Erden'e yürüttüğü çalışmalarda ötürü plaket takdim verildi.
Yılın annesi seçilen Yeşim Erden törende, çocukların özelliklede gelecek nesilleri yetiştirecek olan kız çocuklarının eğitimlerinin çok önemli olduğunu bu nedenle de 'Haydi Kızlar Okula' kampanyası kapsamında Kars'ta büyük bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, "Kampanya kapsamında Kars'taki bütün köylere giderek ailelerle görüşmeler yapıldığını, ailelere çocuklarının okuyabilmesi için gerekli bütün yardım ve kolaylıkların sağlanacağını, çocuklarını okuturlarsa iyi bir gelecek onları bekliyor.


Yeşim Erden törende Kars'ta yürütülen çalışmalarla ilgili bir slayt sunum eşliğinde bilgiler vererek, kendisini yılın annesi seçen okul yönetimi ve öğrencilerine teşekkür etti.
Özel Cihangir Okulları tarafından hazırlanan anneler günü kutlama programında daha sonra okul öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler sunuldu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 20:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?