4
Mayıs
2024
Cumartesi
KARS

Yol çalışmalarına tam not

Kars Belediye Başkanlığı’nın çalışmları vatandaşların yüzünü güldürüyor.
Özellikle yıllarca düzgün yola hasret kalan Karslılar, yapılan asflat çalışmalarını yakından takip ederek, çalışmalara destek veriyorlar.

Belediye son olarak Atatürk Caddesi’nin bitişi ve Tugay Komutanlığı girişinin asfalt kaldırımlarımları yaptı. Şu anda Eski garajlar bölgesini Faikbey Caddesi’ne bağlayan bölgede kazı çalışmları yapan belediye bu caddeninde kısa sürede asfaltı tamamlayarak diğer caddeler geçmeyi hedefliyor.

Yapılan çalışmaları takip eden Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, yol konusunda önemli mesafe kat ettiklerini belirtti. Kars’ın bütün caddelerini asfalt yapacaklarını ifade eden Başkan Bozkuş; “Asfalt çalışmalarımız olumsuz hava koşullarına rağmen devam ediyor. Şu anda ana arterlerin asfaltı tamamlandı. Ana arterlerin ara bağlantılarının asfaltını yapıyoruz. Her şey yolunda gidiyor. Biraz geç oluyor ama temiz oluyor. Öncelikle vatandaşlarımıza bizlere gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyor. Biz bu çalışmaları onlar için yapıyoruz. Kars için yapıyoruz” dedi.

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARI İLGİ İLE TAKİP EDİYOR

Yol ve kaldırım çalışmalarını takip eden vatandaşlar yıllarca sağlıklı yol ve kaldırıma hasret kaldıklarını ve yapılan kaldırım ile yolların kendilerini memnun ettiğini dile getirdiler.

Atatürk Caddesi üzerinde işyerleri bulunan vatandaşlar; “Biz iş yerlerimizn kapılarını açamıyorduk. İçeriye toz giriyordu. Sağ olsun başkanımız yollarımızı ve kaldırımlarımlarımızı yaptı. Çok güzel oldu. Buraya kırk yıl kimse el vurmamıştı. Şimdi yol ve kaldırımlarımlarımız yapıldı. Pırıl pırıl oldu. Artık ne isteyelim belediyeden. Belediye asli görevlerini fazlasıyla yapıyor. Suyumuz akıyor. Çöplerimiz alınıyor. Yollarımız yapıldı. Daha ne isteyelim. Keşke her belediye başkanı bu kadar yapsaydı. Şimdi Kars’ın sorunları kalmamıştı” diye duygularını dile getirdiler.

Belediyenin yol ve kaldırım çalışmalarında ortaya çıkan kaldırım üstüne kaldırım, yol üstüne yol da vatandaşları şaşırtıyor. Bir çok iş yerinin girişinin kaldırım üzerine kaldırım yapılması sonucu bodrum olduğuna dikkat çeken vatandaşlar; “İşyerlerimiz 2 metre yukardaydı. 2 metre aşağıya indi. Gelen zemine inmeden kaldırım ve yol yaptı. Üst üste yapılan kaldırım ve yol işyerlerimizn giriş katlarını bodrum yaptı. Yağan yağmur işyerlerimize giriyordu. Kanalizasyon ve yağmur suyu bacaları toprak altında bırakılmış üzeri kapatılmıştı. Akan yağmur suyu işyerimize giriyordu. Şimdi yolumuzda kaldırımızda çok güzel oldu. Yağan yağmur akıp gidiyor. Biz belediye çalışmalarını destekliyoruz” diye konuştular.

iha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2012 Salı 17:14:11
Güncelleme :4 Eylül 2012 Salı 17:17:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?