5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

'Yönetici Geliştirme Programları'

Sabancı Vakfı'nın vakfettiği ilköğretim okulları, liseler ve öğretmenevlerinde görev yapan yöneticilere yönelik 'Yönetici Geliştirme Programları' adlı eğitim dizisi hayata geçirildi. Eğitime, Kars Cumhuriyet Lisesi Sabancı Kız Öğrenci Pansiyonu yöneticileri de katıldı. 

Sabancı Vakfı'nın vakfettiği ilköğretim okulları, liseler ve öğretmenevlerinde görev yapan 70 yöneticiye yönelik Sabancı Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında, yönetime ilişkin kavramsal bilgilerin yanı sıra grup çalışmaları ile deneyim paylaşımı, kurumlararası ve paydaşlararası ilişkilerin geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapıldı.
 
Eğitime Kars'taki Cumhuriyet Lisesi Sabancı Kız Öğrenci Pansiyonu yöneticileri de katıldı. 

Sabancı Vakfı olarak böyle bir eğitim programına imza atmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Sabancı Vakfı Genel Müdürü Hüsnü Paçacıoğlu, "Eğitim programımız çerçevesinde dinamik, değişken ve karmaşık iş ortamında çalışan kalıcı eser yöneticilerimizin yönetim açısından güçlü ve gelişime açık oldukları noktaları belirleyerek, eserlerimizin kalıcılığını sağlamak için gerekli ortamları ve imkanları yaratmaya çalışıyor; kurum, takım ve birey üçgeninin koordinasyonunu sağlayarak paydaşların beklentilerini karşılamak hususu üzerinde duruyoruz" dedi.
1974 yılında kurulan Sabancı Vakfı, 40 okul, 17 öğretmenevi, 17 öğrenci yurdu, 10 sağlık kurumu, 5 spor tesisi, 14 kültür merkezi ve 18 tane de sosyal tesis olmak üzere Türkiye çapında birçok yatırıma imza attı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 13:40:03
Güncelleme :6 Aralık 2008 Cumartesi 14:28:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?