2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Yurdum insanı tüp servisinde

YURDUM İNSANI TÜP SERVİSİNDE

Kars'ın Selim ilçesinde bir gencin motosikletine yüklediği toplam 18 tüpgaz, görenleri şaşkına çevirdi.

Halit Paşa Caddesi'nde seyreden bir motosikletin üzerindeki biri büyük 18 tüpgazı görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kullandığı küçük motosikletin arkasına yaptığı aparatlarla tüpleri üst üste koyup iple bağlayan, bu yetmezmiş gibi ön tarafa da tüp yerleştiren gencin ilginç seyahati objektiflere yakalandı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren ilçenin Halitpaşa, Cumhuriyet, Yukarı ve Yeni Mahalleleri'ne servise çıkan gencin, bütün müşterilerinin ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılamak için büyük çaba göstermesinin memnuniyetle karşılandığı belirtildi.

YURDUM İNSANI TÜP SERVİSİNDE
YURDUM İNSANI TÜP SERVİSİNDE
YURDUM İNSANI TÜP SERVİSİNDE
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2010 Cumartesi 11:33:01
Güncelleme :10 Nisan 2010 Cumartesi 14:21:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
agahaslan IP: 188.101.18.xxx Tarih : 11.04.2010 13:26:15

Bu adamin yaptiklarindan övünüyoruz? böyle bir milletiz  aslinda yaptigi sacmalik kendisi zaten bilincsiz kelle koltukta geziyor bu tehlikeli maddeyi  emniyetsiz kanunsuz kuralsiz tasimasi kesin yasak olmali ?orada polis bekci. yokmu acaba?bu adam para kazanmakla ülümle yarisi bir birine karistiriyor olabilir ama bir baskalarinin canina kast etmesin.  bu tüplerin  patlamasi aninda olacaklari düsünmek bile istemiyorum,sayin yetkililer bu haberi ve resimler ihbar kabul edip,yetkili bayiinin . yetkisinin elinden alinmasi gerek ayni zamanda emniyeli bir  yüklemeden is yeri yada mal günderen birinci dereceden sorumludur  adam canli bomba gibi halkin arasinda dolasiyor bir kimsen umurunda deyil iste biz buyuz ,