6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Zabıta komiseri toprağa verildi

Kars'ta dün bir grup MHP'li arasında seçim yüzünden çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden Zabıta Komiseri İsak Özad(60) için Belediye Binası önünde tören düzenlendi.

Törene; Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven, Belediye Başkan yardımcısı Turhan Çiçek, Özad'ın mesai arkadaşları, belediye personeli ve yakınları katıldı. Belediye Başkan yardımcısı Çiçek, İsak Özad'ın özgeçmişini okuyarak, "Özad görev yaptığı yerlerde, dürüst ve çalışkan kişiliği ile gerek mesai arkadaşları gerekse amirleri tarafından sevilen ve saygı duyulan birisiydi. Acımız çok büyüktür. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı
diliyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş da, "Personelimiz dün Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Camiamıza ve ailesine başsağlığı dileklerinde bunuyorum. Ailesine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun. Allah rahmet etsin" dedi.

Özad, Hz. Ali Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mahalle Mezarlığı'nda aile kabristanına defnedildi.

İSAK ÖZAD KİMDİR?

1950 yılında Kars'ta dünyaya geldi. Evli 3 çocuk babası olan Özad, 1977 tarihinde Kars Belediyesi'nde evrak takip memuru olarak göreve başladı. 1989 yılında naklen tayinle Kars Ticaret Borsası'na geçiş yaptı. 1996 yılında tekrar belediyede naklen tayinle zabıta amiri olarak göreve başladı. 1997 yılında Zabıta Müdürü olarak atandı. Son olarak zabıta komiseri olarak görev yapıyordu.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 23:52:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?