3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

Zabıtadan esnafa kaldırım uyarısı

ZABITADAN ESNAFA KALDIRIM UYARISI

Kars Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinde kaldırımları işgal eden esnafları uyardı.

Kaldırımlara malzeme koyan esnafı uyaran zabıta ekipleri, iş yeri sahiplerinin eşyalarını içeri almasını istedi. Özellikle hırdavatçı esnafını ikaz eden zabıta ekipleri, uyarıları dikkate almayanlar hakkında yasal işlem başlatacaklarını belirtti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Zabıta Müdürü Metin Güvercin, kaldırımların sürekli işgal edildiğini belirterek, “Defalarca esnaflarımızı uyardık, ama buna rağmen hale kaldırımlar iş yerlerinin malzemelerinin sergilendiği vitrine dönmüş durumda. Kaldırımları kullanan vatandaşlarımızı bu durum çok rahatsız ediyor. Kaldırımlara konulan malzemeler kötü bir görünüm de yansıtıyor. Bu modern şehircilik anlayışıyla bağdaşmıyor. Esnaflarımızı defalarca ikaz etmemize rağmen ısrarla kaldırımlara malzemelerini koyuyorlar. Artık yapacak bir şey yok bundan sonra cezai işlem yapacağız” dedi.

ZABITADAN ESNAFA KALDIRIM UYARISI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 14:29:00
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 14:45:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
:Cemal IP: 78.185.176.xxx Tarih : 1.02.2010 18:43:07

  Bugüne kadar ikaz edilmemesi bile bir suç teşkil etmektedir.Belediye bugüne kadar gözyummasının sebebi nedir.Özellikler Hırdavatçıların olduğu yerde kaldırımlardan yürümek mümkün değildir.Ne olursa olsun suçlu belediye ve görevlileridir.Görevlerini ya yapmıyorlar yada kötüye kullanıyorlar.