5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

'Zehirlendik' dedi hain ilan edildi

KARS’ın Kağızman İlçesi’ndeki Şehit Refik Cesur Pansiyonlu İlköğretim Okulu’nda (PİO) geçen hafta 45 öğrenci yemekten zehirlendi.

8’inci sınıf öğrencisi Ahmet Erol (14) gazetecilere yedikleri yemekten zehirlendiklerini söyledi. Okuldaki zehirlenme olayı gazete ve televizyonlarda yayınlandı. Öğretmenlerinin olayı televizyonda izledikten sonra kendisine karşı tavırlarının değiştiğini öne süren Ahmet Erol, "Bana, ’Okulun adını kirlettin. Buranın ekmeğini yiyorsun. İhanet ettin’ diyerek baskı yapmaya başladılar. Ailemi aradım ve okulu değiştireceğimi söyledim. Kameraya konuşmanın bu sonuçları doğuracağını tahmin edemedim" dedi.

Baba Tahir Erol da, çocuğunun psikolojik travma yaşadığını öne sürerek, okul değiştirmeye karar verdiklerini söyledi. Tahir Erol, pansiyondaki çocukların zorla sahura kaldırıldığını da iddia etti.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 12:27:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yaşar Yılmaz IP: 88.230.27.xxx Tarih : 27.09.2008 19:30:54

Olay Kağızman'da olunca bu tür gelişmeler de normal.Bir süre önce yüksekokul öğrencilerini dövmemişler miydi?Tarikatlar,güdümlerine almışlar iktidarı ve yerel yönetimleri,bildiklerini okuyorlar,sahura da kaldırırlar,5 vakit namaz da kıldırırlar,hani dinde zorlama yoktu?Bana kimse martaval okumasın.Kel başa şimşir tarak.