1
Haziran
2024
Cumartesi
ARPAÇAY - KARS

Tacizci kayınpeder tutuklandı

Kars'ın Arpaçay ilçesine bağlı Tomarlı köyünde gelinini taciz ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan kayınpeder tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre olay, Arpaçay ilçesine bağlı Tomarlı köyünde meydana geldi. Jandarma Karakol Komutanlığı'na müracaat eden Z.G. isimli kadın, kayınpederi F.G.'nin kendisine tacizde bulunduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. Bunun üzerine harekete geçen jandarma, kayınpeder F.G.'yi gözaltına aldı. Arpaçay Cumhuriyet Savcılığı'nca ifadesi alındıktan sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen F.G., Arpaçay Nöbetçi Mahkemesi tarafından ifadesi alındıktan sonra tutuklandı.

Gelinine tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan F.G. Kars Kapalı Cezaevi'ne getirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2011 Pazartesi 13:36:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
S.güler IP: 78.191.143.xxx Tarih : 2.04.2012 17:08:16

Yeni cıkan yasa iftira dahi bunun cezasının 15 yıl olduğunu ama ne yazıkkı iftiraya ugradığı hakim tarafından tahliye kararı cıktı. Gerçekleri görerek qercek haberleri yazmalısınız. Bu tür yazılar iftiradır. Gazetecilik düşünce özğürlügünün saygın oldugu bir rehberdir. Eger tek taraflı düşünceyi infazsız yargıya benzer. Bunu anlayıp mantıklı olmanızı diler allahın dedigini kul kulun ayıbını  örtmelidir. Mantıgını unutmayın ki gerçekler belli oldu bunun için ne söyleceğimi bilmiyorum. Sizi yüce allahıma havale ediyoruum.. !