22
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

Başkandan çağrı

Arpaçay İlçesi Belediye Başkanı Cengiz Çobanoğlu, çocuk parkından çağrıda bulunduğu işadamlarına, "Hemşehricilik lafla olmuyor, gelin buralara yatırım yapın" dedi. Belediye Başkanı Cengiz Çobanoğlu, ilçeye yeni yaptırdığı çocuk parkından işadamlarına seslendi. Parktaki çocuklarla bir süre sohbet eden Çobanoğlu, ilçenin her dönem siyasiler tarafından geriye itildiğini ve işadamlarının da yatırıma yanaşmadığını söyledi.

Başkan Çobanoğlu, "Bu bölgeler özellikle tarım ve hayvancılık alanında gelişmeye müsait bölgelerdir. Belediyemiz kısıtlı imkanlara sahip. Ancak yol, su, kanalizasyon hizmetlerinde bulunabiliyoruz. Gönül ister ki hemşehrilerimiz olan işadamları gelsin buralara yatırım yapsın. Bu çocuklarımız geleceğin yöneticileri olacak ve bugün hizmeti göremediklerin de o iş adamlarına ve yöneticilere sitem edeceklerdir. Bugün burada yapılan küçücük bir parkta bile gönüllerince eğlenen ve bu hizmeti bile gözlerinde devleştiren çocuklarımız neden daha da iyi ortamlarda yaşamasın ve daha güzel imkanlardan yararlanmasınlar. Öyle uzaklarda yaşayıp memleketçilik vaatleriyle bu işler olmuyor. Herkes elini taşın altına koymalı ve bu bölgeler layık olduğu kalkınma seviyesine getirilmelidir" diye konuştu.

Tahterevalliye de binen Başkan Çobanoğlu, çocukların bu tür eğlencelerle vakit geçirdiklerini ve bu imkanlardan yararlandıklarında yüzlerine yansıyan mutluluğu gördükçe hizmet aşkıyla tutuştuğunu da belirtti. Başkan Çobanoğlu, "İnanın ki bu çocukların sevincini gördükçe onlarla birlikte çocuk oluyor ve bir ilçenin yönetim koltuğunda olduğum için daha da çok şeyler yapmak istiyorum. Hepimiz bu çocuklar için onların geleceği için çalışmıyor muyuz? O halde gelin hep birlikte el ele verilim ve sürekli geri kalmışlıkla anılan, sürgün bölgeleri diye adlandırılan bu yöreleri kalkındıralım" ifadelerini kullandı.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2005 Cuma 12:49:59
Güncelleme :27 Aralık 2005 Salı 16:02:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?