19
Mayıs
2024
Pazar
KAĞIZMAN - KARS
Belediye Sayfaları

Belediye meclisinden başkana plaket

Kağızman ilçesi Belediye Meclisi’nce, Başkan Osman Nihat Yüce, ilçeye yaptığı hizmetlerinden dolayı plaketle ödüllendirildi.

AK Parti, DYP ve MHP’li meclis üyeleri Ocak ayının ilk toplantısında ortak karar alarak Belediye Başkanı Osman Nihat Yüce’yi ilçeye yaptığı hizmetlerinden dolayı plaketle ödüllendirdi. Başkana plaketini meclisin tek bayan üyesi olan DYP grubundan Gülsen Ataman takdim etti. Gülsen Ataman, Başkan Yüce’ye, çalışmalarından dolayı meclis adına teşekkür ederek, “Başkanımızı kutluyoruz. İlçemizin gerçekten de çehresini değiştirdi. Hizmetlerinin devamını diliyorum.” dedi.

Başkan Yüce ise meclis üyelerine teşekkür ederek, “4 yıldan beri ilçemize elinden geldiği kadarıyla hizmet veriyorum. Bu sürede tüm mahallelere içme suyu götürdük. Yollarımızı parke taşlarıyla döşedik. Belediyemize otobüs, kepçe, kamyon ve makam aracı aldık. Bundan sonra da bu tür çalışmalara devam edeceğiz. Tabi bu başarılarımızda siz değerli meclis üyelerinin ve belediye çalışanlarımızın büyük gayretleri var. Tek başıma değil, el ele gönül gönüle vererek bu imkanları sağladık. Ayrıca AK Parti Kars milletvekillerimizin de büyük desteklerini gördük. Herkese şükran borçluyum.” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 16:11:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?