19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Kars'ın Kağızman İlçesi'ne bağlı Karagüney Köyü'nde dün meydana gelen toprak kayması sonucu enkaz altında kalan 4 kayıptan ikisinin cesedine ulaşıldı. 

Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri ve iş makineleriyle yapılan arama kurtarma çalışmaları bugün akşama kadar devam etti. Zaman zaman yağmurun da yağdığı çalışmalarda kayıp olan çocuklardan Atekin Bozyel (8) ve Ayşe Karakuş (5) ölü olarak bulundu. Çocuklara ait cesetler ambulansla Kağızman Devlet Hastanesi'ne götürüldü oradan da morga konuldu. Yağmur ve havanın kararması nedeniyle çalışmalara ara verilirken, diğer kayıplardan anne Filiz Yıldırım ile oğlu Volkan Yıldırım'a ise henüz ulaşılamadı.
.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2006 Cuma 10:31:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Halis Turan IP: 88.235.19.xxx Tarih : 14.05.2007 00:02:47
memleketimizin doğa afetleri yüzünden 17 yıldır köyümüzden ayrıyız...Bu son afet de canımızı sıktı hemşehrilerimiz adına üzüldük...yıllar önce ayrılırken bir takım sözler verilmişti afetzedelere sözde konutlar verilecek insanlar madur kalmacaktı ama yıllar geçsede görüldüğü gibi ortada hiç birşey yok...Sözler bi tarafada insanların yardımına afetten bir hafta sonra yardım ulaştı...peki dikkatleri çekmiyor mu istanbul veya ankarada bir kedi ağaca çısa itfaye ekipleri koşar bir de flaş haber diye tüm kanallar da yayınlanılır...BİZ MALESEF KINAMAKLA YETİNİYORUZ