30
Mayıs
2024
Perşembe
SELİM - KARS
Belediye Sayfaları

Caddelerde bahar temizliği

SELİM’DE CADDE VE SOKAKLAR TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR

Kars’ın Selim ilçesinde cadde ve sokaklarda belediye ekiplerince temizlik seferberliği başlatıldı.

Rutin temizlik faaliyetlerinin yanı sıra belediye ekipleri cadde ve sokakları pırıl pırıl yapmaya başladı. Çalışmalara başlamadan personeli ile bir araya gelen Belediye Başkanı Muhittin Yücel, "Sizlerden çok titiz bir çalışma bekliyorum. İlçemiz tertemiz olsun" dedi.

Cadde ve sokakların toz, topraktan ve atıklardan kurtarılmasının aşırı yağışlarda oluşan altyapıdaki tıkanıklıkların önlenmesine fayda sağlayacağını belirten Yücel, sadece cadde ve sokaklarda değil, boş arazilerde de oluşan kötü görüntüleri ortadan kaldıracak bir çalışma yaptıklarını söyledi.

'Hizmette eşitlik' ilkesini benimsediklerini belirten Yücel, ilçe merkezindeki ana caddelere verilen önemin arka sokaklara da gösterildiğini belirterek, "Kağıt, çöp, moloz gibi her türlü çevre kirliliği yaratan unsurları ortadan kaldırıyoruz. Her yerleşim biriminin bir arka sokağı vardır. Bizim arka sokaklarımızın da merkezdeki caddeler gibi temiz olması gerekir. Çünkü, orada yaşayanlar da bizim insanımız, bizim vatandaşımız. Merkezimiz ne ise, arka sokağımızın temizliğini de o ölçüde önemsiyoruz. Tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet götürdüğümüzün göstergesidir bu çalışma" diye konuştu.

İlçemiz ile ilgili olumlu yada olumsuz her görüşün birinci muhattabının belediye olduğunu söyleyen Başkan Muhittin Yücel, "Hepimiz Selim'de soluk alıyor, burada yiyip içiyoruz. Onun için Selim bizden, Selim Belediyesi'nden sorulur. Aslan da yattığı yerden belli olur. 20 günde bir, bu ilçenin her yerini temizlemek görevimizdir. Eğer çalışıyorsak, birlikteysek, Selim bize güvendiyse, asla gevşemek yok. Gevşediğimiz anda yaptığımız işin de hayrı kalmaz. Gerekiyorsa ben de faraşı, süpürgeyi elime alır sokağı temizlerim. Bu işin küçüğü, büyüğü yok. Başkanı, faraşçısı yok. Bu iş bizim işimiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2011 Perşembe 14:49:03
Güncelleme :19 Mayıs 2011 Perşembe 15:54:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
boş IP: 95.9.69.xxx Tarih : 23.05.2011 21:12:49

Allah için bal dök yala :)çok şehirin yolları sokkaları temız kaldı arazi allahım yarabbim .bu nasıl bır mantık...tüm selim halkına bi sır vereyımmi.böyle gelmiş böyle gider...(ne yazık ki)