31
Mayıs
2024
Cuma
SELİM - KARS
Belediye Sayfaları

Çalışmayan telefona para ödüyorlar

Kars'ın Selim ilçesinde 5 aydır arızası giderilmeyen telefonlarına her ay 14 YTL fatura geldiğini söyleyen yaşlı çift, çalışmayan telefonun borcunu ödüyor. 

Selim ilçesine bağlı Sarıgün köyünde Teyfik (80) ve Zeynep (76) Arpa çiftinin 5 aydır çalışmayan telefonlarına her ay 14 YTL fatura geliyor. İlgili kuruma müracaat ettikleri halde telefonlarının bir türlü yapılmadığını buna rağmen her ay 14 YTL'yi tıkır tıkır ödediklerini ifade eden Arpa çifti, bir yandan evlatlarıyla görüşemediklerine diğer yandan da boşuna kuruma para ödemelerinden yakınıyorlar. 

Can sıkıntısından evin önünde oturan ve Teyfik Dede ve Zeynep Nine çalışmayan telefonlarını da alarak umutla hatlarının düzelmesini bekliyorlar. Hatlar bir anda düzelir ve özledikleri evlatlarının seslerini duyarlar diye telefon makinesini yanlarından bile ayırmıyorlar. 

Teyfik Arpa yetkililerden yardım beklediğini söylerken eşi Zeynep Arpa da, "5 aydır çalışmayan telefonun ahizesini göstererek, "Bir an önce yapılmasını ve gurbetteki çocuklarımla konuşmayı bekliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 11:15:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?