18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARGUVAN - MALATYA
Belediye Sayfaları

Arguvan Kaymakamı Akkoyun, durmak bilmiyor

Malatya’nın Arguvan İlçesi Kaymakamı Sayın Tuncay Akkoyun durmak bilmiyor. Akkoyun ilçemize geleli henüz dört ay olmasına rağmen Arguvan’ı Arguvanlılar kadar biliyor.Çünkü geldiğinden beri mola vermeden çalışıyor.

Makamdaki çalışmalarına ara verdiğinde yanına daire amirlerini de alarak köy gezisi düzenliyor. Halkın sorunlarını, ihtiyaçlarını yerinde dinliyor. Çözmlerini ise anında ilgili daire amiri ile yerinde üretiyor. Arguvan ve köylerinin halkıda bu duruma çok memnun olmaktadır.

Ayrıca,  Akkoyun eğitime büyük bir önem vermektedir.Arguvan’da eğitimde gördüğü eksiklikleri tamamlıyor. Bu amaçla İlçemizde ünivrsiteye hazırlık dershanesinin açılması, bilgisayar kurslarının düzenlenmesi ve ilçedeki bütün okullara eğitim CD si gönderme hazırlıkları yapmaktadır. Aynı zamanda İlçemiz Çok Programlı Lisesi Pansiyonunda öğrencilerle toplantı yaparak yatılı öğrencilerin de sorunlarını dinledi ve deshane ihtiyacının karşılanacağını söz verdi. Öğrencilerin okulla ilgili istek ve ihtiyaçlarını çekinmeden dile getirmelerini ve bunlara imkanlar ölçüsünde çözüm bulacaklarını belirtti.

Kaymakamımız, 24 saat Arguvan’ın sorunlarına, ihtiyaçlarına çözümler üretiyor.

Cemal Kılıç
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2004 Salı 09:56:52
Güncelleme :31 Aralık 2004 Cuma 16:09:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
levent ERGÜL IP: 88.228.148.xxx Tarih : 18.04.2007 23:19:26
köylere hizmet götürme birliği adına yapılacak bütün ihalelerinizi bu sitenizden yayınlanmasını ve böyle bir çalşmadan örnek verecek olursak sincik/adıyman kaymakamlığına ait sitede yayınlanmaktadır bu şekilde bir faaliyettiniz olursa daha çok talebin ve katılımcıların artacağı görüşündeyim saygılarımla Levet ERGÜL.