18
Mayıs
2024
Cumartesi
DARENDE - MALATYA

Devlet Hastanesi dünyayla yarışıyor

Darende Devlet Hastanesinde, yapılan kapsamlı onarımın ardından, yenilenen cihaz­larla vatandaş­la­ra daha iyi hizmet vermenin heyecanı yaşanıyor. Yeni cihazlar, personelin de işlerini kolaylaştırdı.
 
Darende Devlet Hastanesi, yeni alınan cihazlar ile daha iyi hizmet vermeye başladı. Da­ren­de Devlet Hastanesi Başhekimi Dâhiliye Uzmanı Dr Yakup Ülger, hastaneye alınan cihaz­la­­rın hem hastanede çalışan personelin, hem de hastaların işlerini kolaylaştırdığını kaydetti.
 
Sağlık hizmetlerinde Darende’de yepyeni bir dönemin başladığını kaydeden Dr Ülger, ''İn­sanı yaşat ki devlet yaşasın zihniyetiyle görevimiz olan sağlık meselelerine gereken önemi ve­ri­yoruz'' dedi. Bütün me­se­le­lere bakışlarının her yerde ve alanda olduğu gibi artık insan odaklı olduğuna dikkat çeken Ülger, va­tandaşın ihtiyacı neyse ellerindeki imkânları da buna gö­re planlamaya çalıştıklarını söyledi. Ülger açık­la­ma­sının devamında ''Sağlık hizmetlerinin en önemli özelliği, ona ihtiyaç duyduğumuz anda erteleme şansı­mı­zın olmamasıdır. Her geçen gün sağlık hizmetlerinin daha mükemmel verileceği bir sistemle çalış­malarımıza devam ede­ceğiz'' dedi.
 
‘Sağ­lık hizmetlerinde, önemli bir adımlar kaydettik’

Başhekim Yakup Ülger, Devlet Hastanesinde yapılan onarımla pencerelerin değiştiğini ve ba­zı ünite­le­rin kalebodur, fayans gibi yeni kaplamalarla döşendiğini bildirdi. Acil polik­li­ni­ği­nin yeni cihazlarla mo­dern­leştirildiğini kaydeden Ülger, vücuttaki bazı değerleri hızlı bir şe­kil­de ölçmek amacıyla grafik ciha­zı­nın işlere ivme kazandırdığını belirtti. Diş polikliniğinin ta­ma­men yenilendiğini söyleyen Ülger, doğum ser­­visinin de daha hijyen bir ortama kavuş­tu­ğunu ifade etti. Ülger, "Göreve geldiğimizden beri, önemli adımlar kaydettik" diye konuştu.

İsmail Demir-KenthaberDarende
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2005 Cumartesi 11:50:01
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 15:41:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?