23
Mayıs
2024
Perşembe
DARENDE - MALATYA

Şoförler derneğine çekici hediye edildi

Darende Şoför ve Otomobilciler Derneği için alınan çekici, düzenlenen törenle İlçe Dernek Başkanı Kasım Gücük’e teslim edildi.

Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda düzenlenen törende konuşan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Derviş Günday’ın verdiği destekle çekiciyi aldıklarını belirtti.

Keskin, "Darende ilçemiz Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne giden yolların birleştiği önemli bir noktada bulunuyor. Bu yolda meydana gelen kazalardan dolayı araçlar uzun süre yolda kalıp, trafiği aksatıyor. Alınan bu araç önemli bir hizmeti yerine getirecektir" dedi.

Keskin ayrıca, ilçe yolunun durumunu her zaman dile getirdiklerini ifade ederek, "Sayın Başbakan Tayyip Erdoğan yolda iyileştirme yapılması amacıyla söz vermişti. Malatya Milletvekillerimizle görüştük. Buişin takipcisi olmalarını ve bir an önce çözüme kavuşturulmasını istedik. Fakat şu ana kadar hiçbir çalışma yapılmadı. Türkiye’nin dört bir yanına şu an double yollar yapılıyor. Ama bu durum Malatya için bir hayal konumunda. Malatya’da cumhuriyet tarihinde yapılan yollar kullanılıyor. Bu yollar artık teknolojiye ayak uyduramıyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2005 Perşembe 13:14:28
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 15:34:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?