18
Mayıs
2024
Cumartesi
BULANIK - MUŞ

Esnaftan huzur toplantısı

ESNAF ODASI BAŞKANI HUZUR TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Muş'un Bulanık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Hanifi Koşuncu, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Tüzün ile birlikte esnaflarla bir araya geldi.

Kızılay İş Hanı'nda bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda yapılan toplantıda konuşan Başkan M. Hanifi Koşuncu, Bulanık esnafının gerçekten son zamanlarda yaşanan hırsızlık nedeniyle çok mağdur duruma düştüğünü, güvenlik güçlerinin daha çok çaba sarf etmesi gerektiği söyledi. Esnafın işyerlerine alarm cihazı takmalarını isteyen Koşuncu, "Bu sorunu birlikte çözeceğimize inanıyoruz. Bu ilçenin huzuru için hepimiz birlik olup, herkesin bu taşın altına elini sokması gerekir. Bunu Bulanık halkı ile başaracağımıza inanıyorum" dedi. İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Tüzün ise, halkın huzuru İçin 24 saat çalıştıklarını belirterek, "Vatandaşımızın çevrede gördükleri şüpheli kişileri mutlaka polise veya jandarmaya bildirmelerini istiyoruz. Emniyet güçleri ile vatandaşın işbirliği içerisinde çalışması halinde huzuru bozmaya çalışan kişiler ortadan kalkar. Kentimiz huzurlu bir ilçedir. Etkin bir güvenlik hizmetinin yürütülmesinde kabul gören temel anlayış, suçla mücadeleye ve güvenlik politikalarının uygulanması toplumun katılım ve desteğinin sağlanmasına dayanmaktadır. Öncelikle toplumsal beklentilerinin ve taleplerinin karşılanması bu anlayışın odak noktasını oluşturmaktadır. Suçla mücadelenin, sadece polis hizmetleri eksenli değil çok yönlü ve bütüncül bir şekilde yürütülmesi gerekmektedir" dedi.

Geçen yıllara rağmen hırsızlık olaylarında yüzde 50 oranında bir düşüş olduğunu da kaydeden Tüzün, "Bunu da siz değerli esnafımızla başardık. Siz olmasanız biz bunu başaramayız. Birlik ve beraberlikten güç doğar. İlçemizdeki ışıklandırma ve MOBESE kameraları içinde el birliği ile bu sorunu en kısa sürede çözeceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

ESNAF ODASI BAŞKANI HUZUR TOPLANTISI DÜZENLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2010 Pazartesi 19:26:03
Güncelleme :21 Haziran 2010 Pazartesi 19:55:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?