2
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Öğretmen kaza kurbanı

Muş merkez Korkut ilçesi, Korkut YİBO’ da müdür yardımcısı olarak görev yapan Aşkın Tüzücü geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Korkut YİBO’ da görev yapan Aşkın Tüzücü’nün alınan bilgilere göre, Eşi Fadime Tüzücü’ nün Konya ilinde ikamet eden ve Ankara’da Ameliyat olan babasını ziyarete gittikleri öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre kaza şöyle meydana geldi; yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan ve daha sonra kontrollü şekilde trafiğe açılan, Ankara-Konya karayolunun 70'inci kilometresinde meydana gelen kazada Aşkın Tüzücü hayatı kaybederken, Eşi Fadime Tüzücü ve 3 kişi de yaralandı.

Ankara-Konya karayolu 70'inci kilometresinde meydana gelen kazada, hatalı sollama yapan Aşkın Tüzücü’ nün Kayın Babası, Necmettin Bayram'ın kullandığı otomobil ile Serkan Sümbüldağ'ın kullandığı kurtarma aracı kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası, otomobilde bulunan Aşkın Tüzücü hayatını kaybetti. Yaralanan, Serkan Sümbüldağ, Hasan Ozan, Fadime Tüzücü ve Necmettin Bayram ise çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Aşkın Tüzücü’nün hayatını kaybetmesi Korkut ilçesini ve mesai arkadaşlarını yasa boğdu.

Emrullah Özbey/ KentHaber/ Muş
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2006 Salı 11:42:50
Güncelleme :31 Ocak 2006 Salı 11:46:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?