25
Mayıs
2024
Cumartesi
VARTO - MUŞ
Belediye Sayfaları

Kaymakama veda yemeği

KAYMAKAM YILDIZ İÇİN YEMEKLİ VEDA GECESİ DÜZENLENDİ

Son çıkan kararname ile Rize'nin Çayeli İlçe Kaymakamlığı'na atanan Muş'un Varto İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız için yemekli veda gecesi düzenledi.

Kaymakam Mehmet Yıldız için bir lokantada düzenlenen veda gecesine çok sayıda kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri katıldı. Yenilen yemeğin ardında bir konuşma yapan Kaymakam Yıldız, ilçe halkında helalık istedi. Elinde geldiği kadar ilçeye ve ilçe halkına hizmet etmeye gayret gösterdiğini söyleyen Yıldız, “Bunları tek başıma yapamadım. Tümünü ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluşların daire amirleriyle ortak ve bir uyum içinde yaptık. Devlet memuriyeti elimize gelen kaynakları en iyi şekilde kullanmaktır. Kendimizden bir şey üretmiyoruz. Merkezi hükümetin göndermiş olduğu kaynakları en güzel ve uyumlu bir şekilde yerine ulaştıra bildiysek ne mutlu bize. Bu manada bu üç yıllık çalışma ile ilgili bazı örnekler gösterebiliriz. Öncelikli hizmetimiz eğitim oldu. Eğitim ve öğretime tüm imkanlarımızı seferber ettik” dedi.

Kaymakam Yıldız, yaptığı konuşmanın ardından Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hıdır Aslan katılan kurum müdürleri adına bir hediye katim etti. Varto Spor Kulübü Başkanı Nuri Atalay ise Kaymakam Yıldız'a 49 Numaralı Vartospor formasını hediye etti.

KAYMAKAM YILDIZ İÇİN YEMEKLİ VEDA GECESİ DÜZENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 15:08:03
Güncelleme :7 Ağustos 2010 Cumartesi 17:37:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?