20
Mayıs
2024
Pazertesi
VARTO - MUŞ
Belediye Sayfaları

Kent konseyi toplandı

Muş'un Varto ilçesinde eylül ayı kent konseyi toplantısı yapıldı. 

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya eski Varto Belediye Başkanı, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Demir Çelik, Varto Belediye Başkan Vekili Ali Çiçek, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyesi Abdulbaki Alp ve bazı sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. 
Geçen dönem gerçekleştirilen icraatların görüşüldüğü toplantıda, önümüzdeki üç aylık dönemde yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan eski Varto Belediye Başkanı ve BDP Genel Başkanı Demir Çelik, 4 yıllık icraatlarını anlattı. Çelik, "Barış ve özgürlük adına elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. 

Toplantı bir sonraki oturumun 06 Aralık 2008 tarihinde gerçekleştirileceği kararı alınarak sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 13:29:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat murat IP: 88.250.49.xxx Tarih : 15.09.2008 17:58:28

önde gelenler barış ve demokrasi için elinizden geleni yapında birazda memlekete yapın insanlara yapın o zaman zaten barış ve demokrasi gelir köyde su için insanlar bir birlerini öldürüyor su verdiğiniz zaman kavga çıkmaz ve barış olur merak etmeyin barış sadece toplantılarda belirtilen konuşmalarla sağlanmaz bu demokrasiyede aykırıdır önde gelenler memleketimizin önde gelenleri