15
Mayıs
2024
Çarşamba
VARTO - MUŞ
Belediye Sayfaları

Mehmetçikten eğitime destek

Varto ilçesindeki eğitime destek veren Mehmetçik, Atatürk İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu binalarının yeniden boyanmasını üstlendi.


Varto İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile onarım ihtiyacı olan okullarda çalışma başlatıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından malzeme alınırken, işçiliğin ise askerler tarafından ücretsiz karşılandığı belirtildi. Okullarda çalışan askerlerin, badananın yanı sıra kırık olan fayansları da değiştirdiği bildirildi. Mehmetçiğin her iki okulda başlattığı çalışmaların 2007-2008 eğitim öğretim sezonu öncesinde tamamlanacağı bildirildi.


Varto Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Servet Çelik, Mehmetçik tarafından yapılan bu anlamlı çalışma karşısında büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Çelik, "Okulumuzun boyanmasına ihtiyaç vardı. Bu ihtiyacı gören İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Günay Gülli, işçiliği ücretsiz üstlenerek çalışma başlattı. Eğitim öğretim sezonu öncesinde okulumuz tertemiz olacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2007 Salı 11:54:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf tekin IP: 85.105.224.xxx Tarih : 1.08.2007 21:01:51
işte askerimiz işte anlayışımız birde kalkıp askere el uzatanlara ne diyeceksiniz en ufak sarsıntıda askeri suçluyordunuz şimdi övmek bitiremeyeceksiniz yalakalık yapacaksınız askerimizin her zaman yanındayız onlarda bizimlendirler ve duyarlı davranan komutanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım sağ olsun