18
Mayıs
2024
Cumartesi
VARTO - MUŞ
Belediye Sayfaları

Mustafa Özarslan, Varto'yu salladı

Muş'un Varto İlçesi'nde '3. Koğ Tepesi Şenlikleri' kapsamında açık hava konseri düzenlendi.

Varto Belediye Meydanı'nda düzenlenen ve Pir Sultan Abdal Derneği Saz Grubu, Alev Altınay ile Mustafa Özarslan'ın sahne aldığı açık hava konseri, izleyenlerden büyük ilgi gördü. Saat 19.00'da başlayan ve yaklaşık 4 bin kişinin izlediği konserde sanatçılar söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla Vartolular'a unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserde bir konuşma yapan Varto Belediye Başkanı Demir Çelik, '3. Koğ Tepesi Şenlikleri'nin geçmiş yıllara oranla daha faal bir şekilde kutlanması için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek, tek amaçlarının Varto'nun tanıtımı olduğunu söyledi.

Gece saat 24.30'a kadar süren konserde Vartolular'a unutulmaz bir gece yaşatan Mustafa Özarslan da, Varto'da olmaktan ve şenliklerdeki yaşanan sevinci paylaşmaktan gurur duyduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2005 Çarşamba 18:30:26
Güncelleme :12 Ağustos 2005 Cuma 10:57:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat Kizilboga IP: 83.135.218.xxx Tarih : 11.08.2005 15:46:16
Vartoda gerceklestirilen ve benimde katildigim kog tepesi senliklerinin diyer il ve ilcelerinede örnek olmasini diliyorum. devlet desteginden yoksun ve zor sartlar altinda gerceklesen bu festivalin gecen yillara oranla az ama beklenenden fazla ilgi görmesi sevindirici. Sayet bundan sonraki organisazyonlarda devlette üzerine düsen görevi yerine getirirse festivalin maddi ve manevi anlamnda vartoya katkisi daha büyük olacagini düsünüyorum.