15
Mayıs
2024
Çarşamba
VARTO - MUŞ
Belediye Sayfaları

Vali 2007'yi değerlendirdi

Valilik toplantı salonunda 2007 yılı yılsonu değerlendirme toplantısı düzenleyen Muş Valisi İbrahim Özçimen, tüm gayelerinin kendilerine güvenenleri mahcup etmemek, bu güvene layık olmak, milletin sevgisine, ilgisine layık olmak olduğunu kaydetti.

Toplantının amacının yapılan hizmetleri halka duyurmak olduğunubelirten Vali Özçimen devletin kendilerine güvenip parasını ve vatandaşını emanet ettiğini dile getiren Özçimen; “Biz bunu idare ettiğimiz halka karşı sorumluluğun gereği olarak yapıyoruz. Bize çok önemli bir sorumluluk yüklediniz, bayrağı taşıyoruz, devlet bize güvenmiş bir sürü parasını, insanını bize emanet etmiş. Biz de bir sene içinde yaptığımız hizmetleri sizlere anlatacağız. Yeterli görüyor musunuz, görmüyor musunuz takdir sizin. Tüm gayemiz bize güvenenleri mahcup etmemek, bu güvene layık olmak, milletin sevgisine, ilgisine layık olabilmektir. Ne yaparsanız yapın idare ettiğiniz insanların gönlünü alamıyorsanız, yaptığınız iş boştur, önce güven ortamının, sevgi, saygının buluşması lazım. O zaman yaptığımız hizmetler yerini bulur. Yani siz 10 trilyon harcayıp bir hastane yaparsınız ama yaptığınız hastanede insanları telaşlandırırsanız, onlara sevgi, şefkat, merhamet gibi bir ilgi göstermeseniz, işte bu yapılanlar boşa gider. Bu bakımdan bunları birlikte değerlendirmek lazım” dedi.

Vali İbrahim Özçimen, halkın teveccühüne layık olmaya çalıştıklarını dile getirerek; “Bizler emanetçiyiz, paranın da hizmetin de sahibi vatandaştır. Yapılan hizmetlere de sahip çıkmaları gerekir. Geçmişte yapılan asfaltların bazılarından eser yok, bu yıl disiplinli bir çalışma sergiledik ve kaliteli asfalt kullanmaya özen gösterdik. Üç yıldır güveninize layık olmaya çalışıyoruz, başarıp başarmadığımızın takdiri vatandaşlarıma aittir. Ama biz başarma gayreti içerisindeyiz. Çok ağır bir yük sırtımızda bulunuyor, biz bu yükü taşımaya çalışıyoruz. Bu yüzden vatandaşlarımızın eksiksiz desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

muş valiliği
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 13:06:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?