30
Nisan
2024
Salı
TUNCELİ

Alkollü gençlere polis dayağı

Tunceli'nin Hozat ilçesinde açık alanda alkol alan gençlere polisin müdahalesi sonucu 2 gencin yaralandığı iddia edildi. Yaralı gençlerden biri Elazığ'a getirilerek Fırat Tıp Merkezi'nde tedavi edildi.

Hozat ilçesinde gece geç saatlerde alkol alarak parkta oturan gençlere polisin meydan dayağı attığı öne sürüldü. Müdahale sonrası yaralanan ve Elazığ'da tedavi edilen gençlerden Özkan Ateş(23) polis ekiplerinin kendisini öldüresiye dövdüğünü iddia ederek, gözünü hastanede açtığını söyledi.

Fırat Tıp Merkezi'ne getirilen Ateş, "İş çıkışı takıldık, iki-üç arkadaş. Polisler geldi. Tartışma çıktı aramızda. Ben tuvalet ihtiyacımı gidermek için gitmiştim. Tuvalet ihtiyacımı açıkta gideriyordum. Polis o anda bana vurmaya başladı. Kafam yarıldı. Beni hastaneye kaldırdıklarında hastaneye biber gazı sıkılmış. Doktorlara bırakmadılar, tedavi yapılsın. Gece saat 12.30 sıralarında Elazığ'a gönderildim. Ben polislerden davacıyım" diye konuştu.

Özkan Ateş'in abisi Düzgün Ateş ise hukuki olarak her türlü yola başvuracağını belirterek, "Sonuçta bir insan hayatı, ben davacıyım" dedi. Yaralı Özkan Ateş, Fırat Tıp Merkezi'nden taburcu edilerek Hozat'a gönderildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2009 Perşembe 12:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?