4
Mayıs
2024
Cumartesi
TUNCELİ

Amirin intihar notu bulundu

Tunceli'nin Hozat İlçesi'ndeki bazı kamu görevlileri ile vatandaşlarının fişlenme olayının ortaya çıkmasından sonra İlçe Emniyet Amiri Çağlar Şan'ın dün intihar etmeden önce bıraktığı nota ulaşıldı.

Şan'ın evinde, Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin yaptıkları inceleme sırasında, "Annemi, babamı, eşimi, kızımı ve kardeşimi çok seviyorum. Onurlu bir meslek hayatım oldu. Ben bunları hak etmedim. Buna mecburum" şeklinde not bulunduğu belirtildi.

Nottaki yazının Çağlar Şan'a ait olup olmadığının araştırılacağı kaydedildi.

Emniyet Amiri Çağlar Şan, Hozat Hamidiye Mahallesi Hükümet Caddesi'nde bulunan emniyet lojmanlarındaki dairesinde başından silahla vurulmuş halde bulunmuştu. Tunceli Emniyet Müdürlüğü, ilk bulgulara göre olayın intihar olarak değerlendirildiğini bildirmişti.

FİŞLEME İDDİASI

Hozat ilçesinde vatandaşların fişlendiği iddiasına ilişkin inceleme başlatılmış, soruşturma kapsamında İlçe Emniyet Amirliği'ndeki evraklar incelenmiş, bilgisayarların hard diskleri kopyalanmıştı. İncelemeler kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen 2 mülkiye başmüfettişi de Tunceli'ye gelerek çalışmalara başlamıştı. 

AA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2012 Pazar 19:25:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?