1
Mayıs
2024
Çarşamba
TUNCELİ

Barış Günleri etkinlikleri

2.Munzur Kültür ve Barış Günleri Etkinlikleri Sona Erdi.

11.02..2008

Munzur Aydın ve Sanatçılar Platformu’nun (MASAP) geçen yıl “Munzur Barış ve Kültür Günleri” adıyla düzenlemiş olduğu kış etkinliğinin, bu yıl ikincisi düzenlendi. Etkinlik 7-10 Şubat tarihleri arasında Tunceli Merkez, Pertek, Hozat ve Ovacık’ta yapıldı. Bu yıl ikincisi düzenlenen kış etkinliğine, MASAP’ın yanı sıra Tunceli Belediyesi, Pertek, Hozat Belediyeleri ve TUDEF de düzenleyici kurumlar olarak katılım gösterdiler.


Munzur Aydın ve Sanatçılar Platformu’nun (MASAP) geçen yıl “Munzur Barış ve Kültür Günleri” adıyla düzenlemiş olduğu kış etkinliğinin, bu yıl ikincisi düzenlendi. Etkinlik 7-10 Şubat tarihleri arasında Tunceli Merkez, Pertek, Hozat ve Ovacık’ta yapıldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen kış etkinliğine, MASAP’ın yanı sıra Tunceli Belediyesi, Pertek, Hozat Belediyeleri ve TUDEF de düzenleyici kurumlar olarak katılım gösterdiler.

Kış günleri boyunca şiir ve dinletilerin yanı sıra “siyanürsüz ve barajsız Munzur” ve “Dersim ve Alevilik” başlıklı paneller de yapıldı.

Geçen yılki etkinlik Hrant Dink’in anısına atfedilmişti. Bu yılki etkinlik ise, geçtiğimiz yıl yitirdiğimiz Firik Dede’nin anısına atfedildi.

tunceli belediyesi
Yayın Tarihi : 1 Mart 2008 Cumartesi 19:02:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet atlı IP: 88.232.21.xxx Tarih : 18.03.2008 19:09:43

SON BULSUN SAVAŞLAR YAŞASIN BARIŞ VE HALKLARIN KARDEŞLİĞİ...