6
Mayıs
2024
Pazertesi
TUNCELİ

Bayan Başkan'dan esnafa çağrı

Tunceli’nin bayan Belediye Başkanı Songül Erol Abdil, "Belediye çalışmalarına halkın katılımını sağlayacağız" dedi. Başkan Songül Erol Abdil, Belediye Yeraltı Çarşısı üzerindeki karları temizlemek için esnafa çağrı yaptı.

Çağrıya uyan esnaf küreklerini alarak belediyenin kar temizleme çalışmalarına destek verdi. Esnafla birlikte kar temizleyen bayan başkan, halkı belediye çalışmalarına katılımını sağlayacağını belirterek, "Esnafa çalışmalarımıza katkı sağlamaları için çağrı yaptık, çağrımıza uyup bize katıldılar. Kar temizleme işini çabucak bitirdik. Halkı, ’Kent Meclisleri’ aracılığı ile belediye yönetimine katacağız, aynı zamanda çalışma ve üretime de katılımlarını sağlayacağız. Biz fakir bir belediyeyiz böyle yapmazsak sorunlarımızı çözemeyiz. Su sorunumuz var, o sorunu da bu yöntemle çözeceğimize inanıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2005 Pazartesi 14:14:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SELMA KAPLAN IP: 193.192.106.xxx Tarih : 30.03.2005 16:30:41
BİR TUNCELİ OLARAK BELEDİYE BAŞKANIMIZI KUTLUYOR VE TUNCELİNİN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLİYOR VE EN YAKIN ZAMANDA DA KAR YAGIŞININ BİTMESİ DİLEĞİYLE İSTANBULDAN TÜM TUNCELİLERE SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM....