1
Mayıs
2024
Çarşamba
TUNCELİ

Duble yol yapım çalışmaları sürüyor

Tunceli'de Karayolları ekipleri tarafından sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Mustafa Yaman, duble yol çalışmalarının hızla sürdüğünü söyledi.

Tunceli Valisi Mustafa Yaman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Tunç ile birlikte bölünmüş yol olarak yapımı sürdürülen Kovancılar Kavşağı-Tunceli karayolu çalışmalarını yerinde inceledi. Kovancılar Kavşağı-Seyitli Köprüsü bölümünün bitmek üzere olan yol yapım çalışmalarını sürdüren Karayolları Müdürlüğü, DSİ ve İl Özel İdaresi çalışanlarına ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını soran Vali Yaman, bölünmüş yolların bu yıl tamamlanacağını belirtti. Vali Yaman, "Şimdiye kadar yolun 7 kilometresi bitirildi.

Seyitli Köprüsü-Tunceli arasındaki yolun yapımının büyük kısmını Tunceli İl Özel İdaresi olarak üstlendik. Sanat yapılarının ihalelerini tamamlamış bulunuyoruz. Diğer kurumlardan da yardım alarak yolu en kısa zamanda tamamlayacağız. Bugün bu amaçla çalışanları ziyaret edip sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını tespit ettik. Var olan sıkıntılarını en kısa sürede giderip, süratle yolun bitirilmesini sağlayacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 10:20:06
Güncelleme :10 Temmuz 2008 Perşembe 10:24:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dersimli IP: 88.227.33.xxx Tarih : 13.07.2008 12:57:31

vali bey'e yaptıkları için teşekkürler fakat şu tuncelide sadece 3 evin yolu yok burdan valiye sesleniyorum lütfen bizim yolumuzuda yapın çünkü bizim hiç yolumuz olmadı...