30
Nisan
2024
Salı
TUNCELİ

Elazığ muhabiri hayatını kaybetti

Doğan Haber Ajansı (DHA) Elazığ muhabiri 37 yaşındaki Mustafa Devrim, sabaha karşı geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı Tunceli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.


DHA'nın Elazığ muhabiri Mustafa Devrim, bir görev için bulunduğu Tunceli'de kaldığı otelde sabaha karşı rahatsızlandı. Çağırılan 112 Acil Servis ambulansı ile Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Devrim, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Doktorlar, Devrim'in kalp krizi geçirdiği ihtimali üzerinde dururken kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsiden sonra belli olacağını belirtti.


DHA'nın Elazığ bürosunda 2 yıldır muhabir olarak görev yapan Devrim, evli ve 2 çocuk babasıydı. Elazığ Fırat Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi mezunu olan Devrim, Türkiye'nin birçok yerinde su altı dalışları yaparken, eğitmenlik yaparak dalgıç da yetiştiriyordu. Uzun yıllar Hollanda'da da yaşayan Devrim, iyi derecede Flamentçe, Fransızca ve İngilizce biliyordu. Gazeteci Mustafa Devrim'in cenazesi yarın Elazığ'da düzenlenecek törenin ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verilecek.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 17:36:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?