1
Mayıs
2024
Çarşamba
TUNCELİ

Fiş toplayıp bisikleti kaptılar

Maliye Bakanlığı Gelirler Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği 'Ülkemi seviyorum belgemi alıyorum' kampanyasına Tunceli'den katılan 18 öğrenci bisiklet ve bilgisayar kazandı. 18 ilköğretim öğrencisine, kazandıkları bisiklet ve bilgisayarları törenle verildi.

Valilik binası önünde düzenlenen törene Tunceli Valisi Mustafa Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Bayazıt, Defterdar Hatice Ercoşman, öğrenciler ve velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Defterdar Hatice Ercoşman, Maliye Bakanlığı Gelirler Dairesi Başkanlığı tarafından yeni nesile belge alma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen ve 81 il ve ilçelerinin ilköğretim öğrencilerinin katıldığı 'Ülkemi seviyorum belgemi alıyorum' kampanyasının sonuçlandığını ve Tunceli'den katılan 18 öğrencinin bilgisayar ve bisiklet kazandığını ifade ederek,

"Çocuklarımızın daha bilinçli tüketici olmaları için vergi bilinci oluşturmak, toplumsal refaha katkı sağlamak, yeterli geliri adalet, tarafsızlık ve verimlilik ilkesi çerçevesinde toplamak, mükelleflere daha iyi hizmet sunabilmek için belge alma alışkanlığı kazandırmak üzere bu kampanya düzenlendi. Tunceli'den gerekli ilgiyi bulan kampanya sonucunda çocuklarımızın kazandığı hediyeleri vermekten mutluluk duyuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere hediyeleri verildi ve toplu fotoğraf çektirildi.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 11:01:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?