24
Nisan
2024
Çarşamba
TUNCELİ

Kapalı yüzme havuzu müjdesi

Tunceli'ye kapalı yüzme havuzu yapılacağı bildirildi.

Tunceli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kente kapalı yüzme havuzu yapılması için iki yıldır sıkı bir çalışma yürüttüklerini belirterek, Gençlik ve Spor Bakanlığınca yaptırılacak havuzun, Vali Hakan Yusuf Güner'in yoğun çabası sonucu yatırım programına alındığını söyledi.

Projeyle ilgili ihalenin 13 Ocak 2014'te Ankara'da yapılacağını ifade eden Kara, "Bu proje, ilimiz için son derece önemli bir proje. Biz de Tunceli için bir hayal olan kapalı yüzme havuzunun çalışmalarını tamamlayarak ihale aşamasına getirdik. Cumhuriyet Mahallesi'nde 5 bin 400 metrekare alan üzerine yapılacak tesisin içinde yüzme havuzları, dinlenme ve giyinme yerleri ile kafeterya gibi üniteler yer alacak. Bina tamamlandığında, Tunceli, modern bir spor tesisine kavuşacak" diye konuştu.

Havuzun yapımının 2 yılda tamamlanmasının planlandığını belirten Kara, kente kazandırılacak bu önemli tesis dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner'e spor camiası adına teşekkür etti.

AA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2013 Salı 16:09:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?