30
Nisan
2024
Salı
TUNCELİ

Mayın tuzağı: 1 asker yaralı

Tunceli'de terör örgütüne yönelik bahar operasyonları sürerken, operasyonlar sırasında güvenlik güçlerinin geçiş güzergahına, bölücü terör örgütü mensupları tarafından basma düzenekli olarak tuzaklanmış 1 adet patlayıcı maddenin infilak etmesi sonucu bir güvenlik görevlisi yaralandı.

Tunceli'de PKK terör örgütüne yönelik operasyonlar sürüyor. Tunceli Merkez Venk kırsalında sürdürülen operasyonlarda, dağlık arazi kesiminde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından basma düzenekli olarak tuzaklanmış patlayıcı madde düzeneğinin infilak etmesi sonucu bir güvenlik görevlisi yaralandı.

Yaralı asker helikopterle Elazığ Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tunceli merkez ilçe dağlık kesimlerinde İl Jandarma Komutanlığı ve 4. Komando Tugayı Komutanlığı birliklerinin; Hozat ve Çemişgezek kırsalında ise 51. Motorlu Piyade Tugayı'nın başlattığı operasyonlar devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 18:19:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
haksever IP: 88.236.28.xxx Tarih : 30.04.2009 00:51:27

İdam cezası olmadığı için terör azgınlaşıyor...Teröristler ve teröre alet olanlar idam edilmeli...Ülkenin huzurunu kim bozarsa idam edilmeli...O zaman pkk terör örgütü kalır mı?Kalmaz mı  göreceğiz...pkk demokrasiden ne anlar?Masum insanları katleden  pkk lılar idam edilmeli...idam cezası geri gelmeli...Amerika da idam var. Türkiye'de idam yok..Böyle şey olamaz..Ülkemizde de idam cezası yakında    geri gelir...