4
Mayıs
2024
Cumartesi
TUNCELİ

Örnek tasarruf uygulaması

Tunceli Valisi Mustafa Erkal, 'Başbakanlık Tasarruf Genelgesi' kapsamında ilçe gezileri sırasında beraberindeki il müdürlerinin bir minibüsle ve toplu olarak gelmelerini sağladı. 

Beraberindeki Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral İbrahim Yaşar, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Özkara ve yatırımcı kuruluşların il müdürleriyle Nazımiye İlçesi'ne gelen Tunceli Valisi Mustafa Erkal, Nazımiye Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'na giderek karne dağıtım törenine katıldı. 

Daha sonra Halk Eğitimi Merkezi'nde vatandaşlarla biraraya gelen Vali Erkal ve beraberindeki heyet, ilçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 

Daha önceki ilçe gezilerinde ayrı ayrı makam araçlarıyla gelen müdürlerin bir minibüsle gelmeleri dikkat çekerken, konuyla ilgili soruları yanıtlayan Tarım İl Müdürü Yaşar Yaşirinligöz, "Tasarruf konusu zaten önemli, her zaman tasarruflu olmak gerekiyor. Sayın Başbakanımız'ın genelgesi ilimizde sayın Valimiz tarafından titizlikle uygulanıyor. Bütün müdürler bir minibüsle muhabbet ederek geldik, herhangi bir zorluk çekmedik. Her kurum amiri ayrı ayrı araçla gitmek yerine, devletin kaynaklarını en iyi şekilde kullanmak önemli. Başbakanlık Tasarruf Genelgesi'ni Tunceli titizlikle uyguluyor, diğer iller de bizi örnek alsın" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2007 Cumartesi 13:00:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?