30
Nisan
2024
Salı
TUNCELİ

Pertekli öğrenciler Elazığ'da

Tunceli'nin Pertek ilçesindeki Mustafa Kemal Lisesi'nin öğrencileri üniversiteye gitmeden önce meslek tercihlerine yardımcı olması amacıyla Elazığ Fırat Üniversitesi'ni gezdi.

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Mustafa Tanyıldızı nezaretinde üniversitenin çeşitli bölümlerini gezen yaklaşık 70 öğrenci, üniversitede bulunan bölümler hakkında bilgi sahibi oldular. Üniversite Evi'nde öğle yemeği yiyen öğrenciler, daha sonra Fen Edebiyat Fakültesi, Tıp Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Konservatuar, İletişim Fakültesi, Teknik Eğitim Fakültesi ve Mühendislik Fakültelerini gezerek, burada görevli öğretim üyelerinden fakülte hakkında çeşitli bilgiler aldılar.

İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Fırat TV stüdyolarını da gezen öğrenciler, Fırat Üniversitesi'nde okumayı çok istediklerini belirterek, gezide kendilerine yardımcı olan üniversite yetkililerine teşekkür ettiklerini söylediler. Mustafa Kemal Lisesi Müdürü İrfan Sağlıyan ise, kendilerine her türlü desteği sağlayan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl'e teşekkür etti. Öğrencilerle bir araya gelen Fırat Üniversitesi Rektör yardımcısı Bülent Şen de, Pertek Mustafa Kemal Lisesi öğrencilerini Fırat Üniversitesi'nde ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 18:40:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Trakyalı IP: 88.236.37.xxx Tarih : 20.04.2009 23:05:27

Fırat üniversitesinin ne başarısı var ki...Neden özendiriliyor?Ya da böyle bir başarı varsa da  hangi Allah'ın kulu duydu...Böyle bir üniversite neden Elazığ'ın sosyal yapısını değiştirmedi?Elazığ sosyal yönden Trakya'nın bir köyünden daha geri...Bu sene Mart ayında üç ile gittim.Malatya,Elazığ ve Tunceli..Malatya ve Tunceli'yi beğendim...Elazığ çok geri...Çarşı sanki erkeklerin işgali altındaydı...