1
Mayıs
2024
Çarşamba
TUNCELİ

PKK'ya yönelik operasyonlar sürüyor

Tunceli'de, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sürüyor.

Askerin geçiş güzergahına tuzaklanmış 3 adet patlayıcı zamanında fark edilerek imha edildi.

Tunceli'nin Hozat ve Ovacık kırsalında, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sürüyor. Genelkurmay'ın internet sitesinde, Tunceli'de gerçekleştirilen operasyonlar sırasında 3 tuzağın imha edildiği bildirildi. Açıklamada olayla ilgili şunlar ifade edildi:

"Tunceli ili Hozat ilçesi dağlık arazi kesiminde, terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanmış, 0,3 kg A-4 plastik patlayıcı ve 25,3 kg amonyum nitrat kullanılarak birbirine paralel şekilde bağlanmış 3 adet patlayıcı madde bulunmuştur. Bulunan patlayıcı madde imha edilmiştir".

Öte yandan, Tunceli ili Pertek ilçesinde, TKP-ML/TİKKO terör örgütü mensubu bir terörist, güvenlik güçlerince yakalandı.

Bir gün önce Ovacık ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 2 terör örgütü mensubu ölü olarak ele geçirilmişti. Bölgede terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sürüyor

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2008 Cumartesi 15:29:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gağan phepug IP: 88.236.30.xxx Tarih : 3.08.2008 02:26:09

Terör örgütü, güzel memleketimden defol git!..Bu ülkeye verdiğiniz zararın haddi hesabı yok...Siz ölü sevici misiniz?İşiniz insan öldürmek mi?Hitler 20 milyon Yahudi öldürdü...Stalin 8 milyon Rus köylüsünü öldürdü..Pol Pot'un kızıl knerleri 4 milyon Kamboçyalı'yı öLdürdü..Sırp kasabı Karadziç binlerce Boşnak'ı katletti..Bu bir insanlık suçudur...Terörle bir yere varılamayacağını ne zaman anlayacaksınız.?..