30
Nisan
2024
Salı
TUNCELİ

Savcılık depolarda inceleme yapıyor

Tunceli Cumhuriyet Savcısı Ali Çetin, DTP, EMEP ve CHP'li meclis üyelerinin, İl Özel İdaresi binasında AK Parti flama, pankart ve bayraklarının bulunduğu iddiaları üzerine binada inceleme başlattı.


Sabah saatlerinde Tunceli İl Genel Meclisi toplantısında DTP ve EMEP'li üyeler, İl Özel İdaresi bodrumunda AK Parti il ve ilçe teşkilatlarına ait pankart ve bayraklar bulunduğu yönünde önerge vererek, bu konunun meclis gündemine gelmesini istedi. CHP'li meclis üyelerinin de destek vermesiyle önerge kabul edildi. Meclis üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Tunç ile birlikte İl Özel İdaresi bodrumuna indiler.

Basın mensupları içeri alınmazken, bodrumdan çıkan DTP'li İl Genel Meclis üyesi Özgür
Söylemez, bodrumda yaptıkları incelemede çok sayıda bayrak ve flama bulunduğunu ve bunları görüntüye kaydettiklerini söyledi. EMEP'li İl Genel Meclisi üyesi Salih Gündoğan, yaşanan gelişme sonrası Polis İmdat 155 telefonuna ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sivil ekipler bölgede güvenlik önlemi aldı. Şikayet üzerine Tunceli Cumhuriyet Savcısı Ali Çetin, İl Özel İdaresi binasına gelerek inceleme başlattı. Savcının incelemesi sürüyor

İha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 16:39:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?