6
Mayıs
2024
Pazertesi
TUNCELİ

Tunceli'de hareketli anlar

Tunceli'de, şehir merkezine sızarken takibe alınan 3 terörist, Adliye Lojmanları civarında kıstırıldı. Teröristler karanlıktan yararlanarak kaçarken, şüpheli 1 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, saat 20.00 sıralarında Atatürk Mahallesi Timaş Kooperatifleri civarında oldukları belirlenen ve takibe alınan 3 terörist, Adliye Lojmanları civarında kıstırıldı.

Lojmanların yakınında önleri kesilen ve 'dur' ihtarı yapan teröristler, baraj gölüne doğru kaçmaya başladı. Teröristler karanlıktan yararlanarak izlerini kaybettirirken, olayla ilgili şüpheli 1 şahıs gözaltına alındı.

Kaçan teröristleri yakalama çalışmaları devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2011 Çarşamba 14:34:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ütopya IP: 88.251.198.xxx Tarih : 8.12.2011 01:11:37

Bölücü terörün sonuna geliniyor..Yakalanan ,teslim olan bir sürü pkklı var..Devlet artık pkk nın hangi il de hangi dağda ,hangi mağarada  yaşadığını elinin avucu gibi biliyor.Pkk artık bitmiştir..Sanırım artık o kürt gençlerini de kandıramayacaklar.Çünkü son günlerde yakalananlar İran uyruklu..Tarihe de pkk kanlı bir örgüt olarak geçecektir.Böylece pkk hayali de bitti.Neymiş 4 parçayı birleştirip bir kürt devleti  kuracaklarmış.Sanki tarihte kürt devleti vardı da..4 tane kürdü yan yana getirsen anlaşamazlar.Türkçe üzerinden anlaşırlar..