1
Mayıs
2024
Çarşamba
TUNCELİ

Turnuva renkli geçti

Tunceli İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Bedensel Engelliler Futbol Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. İlginin büyük olduğu turnuva kıyasıya geçerken Tunceli Valisi Mustafa Yaman'ın takımı, son maçta rakibine 8-7 yenildi.

İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün de destek verdiği turnuva Atatürk Spor Salonu'nda düzenlendi.

3 gün süren ve 5 takımın katıldığı turnuvanın ödül töreni öncesinde Vali Mustafa Yaman ve kurum amirlerinin içinde yer aldığı karma, bedensel engellilerle bir maç yaptı.

15'er dakikalık iki devre halinde oynanan karşılaşmayı bedensel engelliler 8-7 kazandı. Karşılaşmanın ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Vali Mustafa Yaman ve kurum amirleri tarafından verildi.

Turnuvada, Özel Turuncu Rehabilitasyon Merkezi birinci, Özel Umudum Rehabilitasyon Merkezi ikinci, Bedensel Engelliler Derneği ise üçüncü oldu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 17:00:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet demir IP: 81.215.63.xxx Tarih : 28.07.2008 12:28:09

muhteşem bir organizasyondu .sayın valimizin bu organizasyona büyük katkısı sonucu engellilerde güven duygusu ve sevgi had safaya ulaştı. düzenliyenlere teşekürler