30
Nisan
2024
Salı
TUNCELİ

Üniversiteden Şahin'e ziyaret

 Tunceli Üniversitesi Rektörü Durmuş Boztuğ ve beraberindeki heyet, göreve yeni başlayan Belediye Başkanı Edibe Şahin'i ziyaret ederek, yeni dönem çalışmalarında desteklerini bildirdiler.

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, Rektör yardımcısı Ali Arslan ve rektörlük çalışanları ile birlikte, 29 Mart seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Edibe Şahin'i makamında ziyaret etti. Rektör Boztuğ, ziyaretlerinin nedenini açıklarken, "Yeni dönemdeki çalışmalarında yanında olduğumuzu bildirmek üzere geldik. Belediye Başkanımıza, yeni dönemde inşallah hem alt yapı projelerinde, hem de AB projeleri için birlikte daha iyi hizmet edip ,Tunceli halkının belediye ve üniversite olarak
birlikte çalışarak, mevcut yaşam kalitesini daha da yükseltmek istiyoruz. Başkanımızı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi.
Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin ise, "Rektörümüze ve beraberindekilere çok teşekkür ediyoruz. Belediye olarak ekolojiyi önemsiyoruz. Doğa-insan uyumunu bozmadan bilim adamlarımızla birlikte çalışmak istiyoruz. Bu tür projelerimizde beraber çalışacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Rektör yardımcıları ise belediye çalışanlarını eğitmek konusunda belediyeye yardımcı olacaklarını belirttiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 18:26:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Eren Doğru IP: 78.183.254.xxx Tarih : 7.04.2009 19:42:53

Üniversite bir il için motordur.Ancak Tunceli yerel yöneticileri bunun bilincinde mi?Ne yazık ki buna olumlu cevap veremiyorum.Güzel memleketim  a'dan z'ye siyasetin bataklığında yüzüyor.Sayın Rektörümüz çırpınıyor ,büyük uğraşlar veriyor;ama yanında birkaç kişi dışında kimseyi bulamıyor.Halbuki yurt sorunu,bina sorunun bir an önce çözülmesi için hekesin seferber olması lazım...Henüz üniversitenin Tunceli için çok önemli olduğu kavranmış değil.. Şu anda Tunceli'nin gelişmesini sağlayan tek seçeneğin Tunceli üniversitesi olduğunu unutmayalım...