4
Mayıs
2024
Cumartesi
TUNCELİ

Yoksullara kömür dağıtılıyor

Tunceli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yoksullara tahsis edilen 600 ton kömürün dağıtımına başlandı.


Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 2007 yılı içinde gıda, yiyecek, yakacak, eğitim, sağlık, barınma, nakit para ve özürlüler ile diğer vatandaşlar için proje desteği olarak yapılan toplam 333 bin 461 YTL tutarındaki yardımın dağıtımı tamamlandı. Ağır kış koşullarında yoksul vatandaşların yakacak ihtiyacı için ayrılan toplam 600 ton kömürün ise 500 kilogramlık bölümler halinde toplam bin 200 aileye dağıtımına başlandı.


Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Devlet ve hükümet olarak muhtaç ailelerin yanındayız. Fakir vatandaşlara imkanlarımız ölçüsünde, vakıf aracılığı ile yardım etmeye çalışıyoruz. İl merkezi ve köylerimizde ikamet eden, fakir ve muhtaç olup sosyal güvenlikten mahrum olan vatandaşlarımıza imkanlar dahilinde yardımlara devam edeceğiz" denildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2007 Cuma 16:13:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan gül IP: 212.175.112.xxx Tarih : 17.12.2007 10:34:15

Tunceli Valiliği tarafından yapılan 333 bin 461 YTL tutarındaki yardım için çok teşekür ederiz. Ağır kış koşullarında yoksul vatandaşların yakacak ihtiyacı için ayrılan toplam 600 ton vereceğiniz ve daha sonraki yardımlardan bende yararlanmak istiyorum.Yaşım küçük diyorsunuzdur şimdi ama evel ALLAH aklım büyüktür.Ailem köyde yaşıyor ve yoksul bir ailenin çocuğuyum bu yardımlardan çeşitli sebeblerle yada ailemin haberi olmadığından dolayı verdiğiniz ve daha sonraki vereceğiniz yoksullar için ayırdığınız yardımlardan alamıyoruz hep sonradan haberimiz oluyor.Bu vereceğiniz yardımlardan bende yani ailemde yararlanmak istiyor.Anlatmak istediğim babamın elinde bir iş gelmiyor ve bizde vereceğiniz yardımlardan yaralanamıyorum yada haberimiz hep sonradan oluyor. Benim aklımada böyle şeyler geldi ve bende yazdım işte.Benim yazdığımı eğer okuyorsanın benim yazımı okuduğunuz çok için teşekür ederim.