22
Mayıs
2024
Çarşamba
PERTEK - TUNCELİ
Belediye Sayfaları

Pertek'te jet-ski heyecanı

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından Atatürk'ün anısına Tunceli'nin Pertek ilçesinde su kayağı ve jet-ski yarışmaları düzenlendi.



Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu tarafından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler anısına, Pertek ilçesi Keban Baraj Gölü'nde 14 yaş grubu çocuklara 2 gün süreyle su kayağı ve jet ski kursu verildi ve ardından da yarışma düzenlendi.

Tunceli'de ilk defa yapılan yarışmanın önemine değinen Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı İnkılap Obruk, "Ülkemizin içinde bulunduğu hassas günler nedeniyle de etkin faaliyetlerimizin olmadığı bu ilimizde bu çalışmayı yapmayı tercih ettik Bugün yapacağımız çalışmanın bize göre en önemli bölümü bu yöredeki genç sporcu kardeşlerimizin, genç öğrenci kardeşlerimizin de iki gündür eğitim gördükleri su kayağını onlar size sergileyecekler. Biz Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu olarak 39 ilde etkiniz ama bu vatan toprağının her köşesine gidip sporumuzu yaymaya da hazırız." dedi. Tunceli Gençlik ve Spor İl Müdürü Haydar Doğan da bu tarz etkinlikleri bütün federasyonlardan beklediklerini ifade etti. Sporcuların gösterileri Perteklilerden büyük alkış aldı. Yarışma, katılımcılara Federasyon ve Tunceli Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından çeşitli hediyeler verilmesinin ardından sona erdi.

zaman
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2007 Cumartesi 16:10:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
xortho IP: 88.252.80.xxx Tarih : 2.02.2008 12:53:06

geçin bunları günümüz dünyasının cok acı ve zor gercekleri dururken nelerle uğrasıyoruz ben bir pertekli olarak buna sadece gülerim...