17
Mayıs
2024
Cuma
PERTEK - TUNCELİ
Belediye Sayfaları

Pertek'te liseli kızın sır ölümü

Tunceli'nin Pertek İlçesi'nde, bindiği araçtan kendini attığı iddia edilen ve daha sonra hayatını kaybeden genç kızın ölüm nedeni hala netlik kazanmadı.
Edinilen bilgiye göre olay, 10 gün önce saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Bir elektronik firmasının Elazığ servisinde çalışan Hakan Yıldız ve Bilal Doğangüneş'in kullandıkları araçla Elazığ'a gitmek isterken, aracın aniden Hozat yoluna sapması sonucu kuşkulanıp araçtan atladığı iddia edilen Melissa Gündoğar'ın (18) ölüm sebebi hala netlik kazanmadı. Melissa Gündoğar'ın babası Dursun Gündoğar, "Bir firmanın Elazığ yetkili tamir servisinde çalışan Hakan Yıldız, kızım Melissa'nın okul arkadaşı Sakine G.'nin arkadaşıymış. Sakine, Melissa'ya arkadaşıyla Elazığ'a gidip dönmelerini söylemiş. Bizim bu gidişten haberimiz yok. Kızım da arkadaşıyla birlikte gitmiş. Ancak Elazığ'a gideceğiz diyen servis elemanları, yollarını değiştirip Hozat'a dönmüşler. Kızım bu durumdan kuşkulanmış ve inmek istemiş. Zaten olay bu nedenden kaynaklanmış. Ben kızımın yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum. Kızım neden Elazığ'a gidecekken Hozat yoluna götürülmek istenmiştir" diye konuştu.
Pertek Mustafa Kemal Lisesi 2. sınıf öğrenci olan Melissa Gündoğar ile Sakine G.'nin Elazığ'a niçin gittikleri konusu ise henüz netlik kazanmadı. Ağır yaralanarak Elazığ'a kaldırıldıktan bir müddet sonra hayatını kaybeden Gündoğar'ın ölümü, Pertek'i yasa boğdu.
HAYDAR YAVUZAK - TUNCELİ (İHA)
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2004 Cuma 15:58:57
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 16:07:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
taylan arslan IP: 213.139.241.xxx Tarih : 1.08.2006 06:22:02
ne olcak kızı kacırıp dağda terörist yapacaklardı ondan o yola saptı karaktersızler ya tıkko cu yapacaklardı yada dhkp-c li kızı yazık oldus kıza allah rahmet eylesın ama en guzelını yapmış atlamış arabadan helal olsun kıza