24
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

81 oy fark attı

Van'ın Erciş İlçesi'nde, Terziler, Bakkallar ve Lokantacılar Odası Başkanlığı'nın 2005 Genel Kurul Seçimleri yapıldı. Yapılan seçimleri eski Oda Başkanı Bedrettin Görmüş rakibine büyük bir oy farkı atarak kazandı.

Vanyolu Mahallesi'ndeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu konferans salonunda gerçekleşen seçim öncesi geçici divan başkanlığına Van Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Ali Can getirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden genel kurul toplantısında, daha sonra eski yönetim tarafından odanın gelir ve gider bütçeleri okunarak üyeler tarafından oy birliğiyle ibra edildi. Nizam Yılmaz ile Bedrettin Görmüş'ün yarıştığı seçim sonucu 425 üyeden 253'nün oyunu alan Bedrettin Görmüş rakibine 81 oy fark atarak tekrar Erciş Terziler, Bakkallar ve Lokantacılar Odası Başkanlığı'na seçilirken, rakibi Nizam Yılmaz ise 172 oy alabildi. 8 oy da geçersiz sayıldı.

Sonuçların açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Erciş Terziler, Bakkallar ve Lokantacılar Odası Başkanı Bedrettin Görmüş, üyelerinin dert ve sıkıntılarıyla dün olduğu gibi bugünde yönetim olarak yakından ilgileneceğini sözünü verdi.

Yapılan seçim soncunda yönetim kurulu üyeliklerine ise, Bedrettin Görmüş, Yusuf Yazıcıer, Hasan Ceylan, Hayrettin Çelik, Mehmet İzgi, Turan Kalkan, Aydın Karadağ, Maşallah Güler, Murat Işık ve Yakup Akyol getirildi. Seçimler olaysız bir şekilde son buldu.

.
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 11:17:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?