18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Yardımlar evleri götürüldü

Van'ın Erciş Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) yönetim kurulu üyeleri tarafından, ilçe merkezinde daha önce tespit edilen 600 fakir aileye, gıda yardımında bulunuldu.

ETSO Başkanı Abdurrahman Gözütok, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) fakir ailelere verdiği gıda paketlerini, yönetim kurulu üyeleri tarafından ailelerin evlerine kadar götürüldüğünü söyledi.

Ramazan öncesi fakir ve yardıma muhtaç öğrenciler için daha öncede kırtasiye yardımında bulunduğunu hatırlatan Gözütok, oda olarak geleneksel hale getirdikleri yardımların bu yıl da gerçekleştirildiğini belirtti. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na yönetim kurulu üyeleri adına teşekkür eden Gözütok, "Odamız tarafından, daha önce isimleri tespit edilen fakir ve kimsesiz 600 aileye şeker, sıvı yağ, makarna, pirinç, salça, çaydan oluşan yardım paketi verdik.

Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımız yardım paketlerini bizzat evlerine kadar götürerek muhtaç ailelere teslim etti" dedi.

Bu arada, ilçe merkezinde 600 fakir ve kimsesiz ailenin yararlandığı gıda yardımının ETSO'ya 15 bin YTL'ye mal olduğu kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2005 Çarşamba 22:36:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?