28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Şampiyon sporculardan, Kaymakam'a ziyaret

Erciş İlçesi Çelebibağı Belediyesi Atletizm Takımı sporcuları, Kırşehir'de yapılan yarışmada elde ettikleri Türkiye birinciliğinin ardından, bugün Erciş Kaymakamı Ömer Sağlam'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Sağlam, sporcuları Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Başarılı sporcuları makamında kabul eden ve tek tek kutlayan Erciş Kaymakamı Ömer Sağlam, daha önce söz verdiği gibi, atletleri Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Sağlam, burada yaptığı konuşmada, ülkenin geleceği olan başarılı sporculara hep birlikte sahip çıkılması gerektiğini belirtti. Sağlam, "Bugün bu başarı hepimizin gururu olmuştur. Başta Belediye Başkanı Kutbettin Türkmenoğlu olmak üzere, Antrenör İzzet Batmaz ile birlikte başarıyı yakalayan sporcuları candan tebrik ediyorum" dedi.

Çelebibağı Belediye Başkanı Kutbettin Türkmenoğlu ise, 20 Ocak 2006 tarihinde Kırşehir'de yapılan 3. Kademe yarışmalarında elde edilen başarıya kendisinin bile şaşırdığını belirterek, Şubat ayı içinde İstanbul'da yapılacak Türkiye Şampiyonluğu için büyük bir şans yakaladıklarını söyledi. Türkmenoğlu, ülke genelinde 12 takımın katıldığı Türkiye Kros Ligi 3. Kademe Müsabakaları'nda çok güçlü takımların sporcularını eleyen ve ilk 10'a 4 sporcusu ile giren atletizm takımıyla her zaman gurur duyduğunu kaydetti. Türkmenoğlu, "Sporcularımdan bu son başarıyı doğrusu beklemiyordum. Şimdi İstanbul'da yapılacak olan ve Türkiye Şampiyonu'nu belirleyecek müsabakalara hazırlanıyoruz. Amacımız, Avrupa'da Türkiye'yi başarı ile temsil etmektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu büyük hedefimize herkesin katkısıyla ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi.

Çelebibağı Belediyesi Atletizm Takımı Antrenörü İzzet Batmaz, Kırşehir'de yapılan müsabakalara 7 atletle iştirak ettiklerini ve 3. Kademe koşusunda takım halinde 58 puan alarak Türkiye birincisi olduklarını söyledi. Batmaz, ferdi sıralamada da, Zeynep Yok isimli sporcunun 2., Cansu Turalı'nın 4., Yüksel Yıldız'ın 8. ve Çiçek Aslan'ın da 10. olduğunu belirtti.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 22:50:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?