23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Spastik kadının sır kayboluşu

Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi'nde yaklaşık 5 ay önce kaybolan spastik özürlü bir kadından haber alınamıyor. Edinilen bilgiye göre, Çay İlçesi'ne bağlı Pazarağaç Kasabası'nda ikamet eden Hasibe Gökçe (29), 2005 yılının Haziran ayında ortadan kayboldu.

Çaresizlik içinde kardeşini arayan Şerife Gökçe (30), kardeşinin spastik özürlü olduğunu belirterek, "Kardeşim 5 ay önce Afyonkarahisar-Çay Karayolu'nda kayboldu. Bir daha da kendisinden haber alamadık. Kardeşimin bulunmasını istiyorum" dedi. 

Kardeşine Afyonkarahisar'da dilencilik yaptırıldığını duyduğunu belirten Şerife Gökçe, "Kardeşim Hasibe'ye, Afyonkarahisar'daki Halilağa Semt Pazarı'nda dilencilik yaptırıldığını tespit ettim. Semt pazarında görev yapan zabıtalara konuyu anlattım. Ama onlar yardımcı olamayacaklarını söylediler. Kardeşimin pazarda dilencilik yaptığını kesin olarak biliyorum. Lütfen kardeşimi bulsunlar" diye konuştu.

Son çare olarak İnci Ertuğrul'un hazırlayıp sunduğu ve TGRT'de yayınlanan "İnci Ertuğrul Sizin Sesiniz" adlı programa çıktığını belirten Gökçe, kardeşinin hayatından endişe ettiğini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2005 Pazartesi 18:25:46
Güncelleme :6 Haziran 2006 Salı 12:28:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?