11
Haziran
2024
Salı
ÇOBANLAR - AFYONKARAHİSAR

Hizmet için adayım

Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı olan Ali Altuntaş, ilçeyi daha ileri seviyelere yükseltmek için göreve talip olduğunu dile getiren "Biz koltuk sahibi olmak ya da başkan olabilmek için değil vatandaşın hizmetkarı olmak için bu işe gönül verdik" dedi. 

AK Parti'nin başarısı için yola çıktığını dile getiren Çobanlar Belediye Başkan aday adayı Ali Altuntaş, ilçenin AK Parti'li bir belediye olarak yoluna devam etmesinden yana olduklarını vurguladı. Altuntaş, şöyle konuştu;

"AK Parti Çobanlar Belediye Başkanlığına aday adayı oldu desinler diye değil, aday olmak ve AK Parti belediyeciliğini Çobanlar'da daha ileri seviyeye yükseltmek için yola çıktık. AK Parti'nin ilk gününden bu yana istikrarlı bir şekilde bütün enerjimizi AK Parti'ye ve Çobanlar'a harcadık. Artık Çobanlar'ı daha ileriye taşıyacak vizyona sahip ve halk ile barışık birisi olarak hangi partiden her kim aday olursa olsun sonuna kadar mücadele için yola çıktık. Biz koltuk sahibi olmak ya da başkan olabilmek için değil, vatandaşın hizmetkarı olmak için bu işe gönül verdik. Hiç kimse çıktığımız bu yolda bizi engelleyemeyeceği gibi yıldıramayacaktır. Çobanlar'ın yine AK Partili bir belediye olarak yoluna devam etmesi için mücadelemize devam edeceğiz" diye konuştu.  

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2013 Salı 18:23:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?